Öppet idag Butiker 10–20 ICA 07–22 Övriga öppettider

Händer i Västermalmsgallerian

 • Offentlig konst på Kungsholmen

  Har du missat våra konstutställningar i Västermalmsgalleriet? Ingen fara, det finns konst överallt på Kungsholmen! Vi har samlat ett flertal i listan här.

  Läs mer
 • Pop-up konstmarknad i Västermalmsgallerian

  Ed.art öppnar en pop-up konstmarknad i Västermalmgallerian Mellan torsdag 10:e och söndag 13:e oktober öppnar vi tillsammans med Ed.art en pop-up konstmarknad. Ed. art är en webbshop för nordisk konst där alla kan köpa konst av några a…

  Läs mer
 • Västermalmsgalleriet

  Kungsholmsborna längtar efter mer kultur. Därför öppnar vi nu Västermalmsgalleriet, ett pop-up galleri kurerat av Jeanette Steinsland, mitt i Västermalmsgallerian. Pop up-utställningen kommer ha öppet under torsdag till söndag i 2 veckor mellan den 26-29/9 & 3-6/10. Välkommen!

  Läs mer
 • Mer kultur till Kungsholmen!

  Vi öppnar Västermalmsgalleriet, en pop up-utställning med både äldre och samtida konst i Västermalmsgallerian. Under två veckor mellan torsdag till söndag (26-29/9 & 3-6/10) kommer besökarna kunna ta del av skulpturer, målningar och illustrationer.

  Läs mer
 • Allt om 12 Broar

  Konstringen 12 Broar är en en ideell konstförening som har för gemensamt att sätta Kungsholmen på Konstkartan.

  Läs mer
 • Konstrundan stannar i Västermalmsgallerian

  För fjärde året i rad arrangerar 12 broar Konstrundan på Kungsholmen. Under två dagar lördag 21/9 och söndag 22/9 ställer 23 konstnärer och konsthantverkare ut sina verk runt omkring på Kungsholmen.

  Läs mer