Öppet idag Butiker 10–20 ICA 07–22 Övriga öppettider

Händer i Västermalmsgallerian

 • Välkommen Calzedonia!

  Lördagen 26 oktober öppnar det italienska varumärket Calzedonia en ny butik hos oss i Västermalmsgallerian där de kommer erbjuda badkläder, strumpor och strumpbyxor.

  Läs mer
 • Offentlig konst på Kungsholmen

  Har du missat våra konstutställningar i Västermalmsgalleriet? Ingen fara, det finns konst överallt på Kungsholmen! Vi har samlat ett flertal i listan här.

  Läs mer
 • Pop-up konstmarknad i Västermalmsgallerian

  Ed.art öppnar en pop-up konstmarknad i Västermalmgallerian Mellan torsdag 10:e och söndag 13:e oktober öppnar vi tillsammans med Ed.art en pop-up konstmarknad. Ed. art är en webbshop för nordisk konst där alla kan köpa konst av några a…

  Läs mer
 • Västermalmsgalleriet

  Kungsholmsborna längtar efter mer kultur. Därför öppnar vi nu Västermalmsgalleriet, ett pop-up galleri kurerat av Jeanette Steinsland, mitt i Västermalmsgallerian. Pop up-utställningen kommer ha öppet under torsdag till söndag i 2 veckor mellan den 26-29/9 & 3-6/10. Välkommen!

  Läs mer
 • Mer kultur till Kungsholmen!

  Vi öppnar Västermalmsgalleriet, en pop up-utställning med både äldre och samtida konst i Västermalmsgallerian. Under två veckor mellan torsdag till söndag (26-29/9 & 3-6/10) kommer besökarna kunna ta del av skulpturer, målningar och illustrationer.

  Läs mer
 • Allt om 12 Broar

  Konstringen 12 Broar är en en ideell konstförening som har för gemensamt att sätta Kungsholmen på Konstkartan.

  Läs mer
 • Konstrundan stannar i Västermalmsgallerian

  För fjärde året i rad arrangerar 12 broar Konstrundan på Kungsholmen. Under två dagar lördag 21/9 och söndag 22/9 ställer 23 konstnärer och konsthantverkare ut sina verk runt omkring på Kungsholmen.

  Läs mer
 • Vi förlänger öppettiderna!

  För att kunna passa bättre in i ditt liv har vi nu öppet en timme längre. Till 20:00 på vardagar och 18:00 på helger. Vi har även byggt upp en meditationshörna, ett minispa och fyllt en höstgarderob att inspireras av.

  Läs mer
 • Varsågod, en timme till!

  Från och med den 2 september kommer vi att ha öppet en timme till. Det firar vi med att ta det riktigt lugnt! Vi har byggt en meditationshörna, ett minispa och fyllt en höstgarderob att inspireras av.

  Läs mer