Öppet idag Butiker 10–19 ICA 7–22

Händer i Västermalmsgallerian

 • Jättesnöglob för ditt inre barn

  Vi har tillsammans med illustratören Lina Ekstrand skapat ett julkonstverk med inspiration från Kungsholmen och öns klassiska miljöer. Verket har blivit till motivet inuti en snöglob i jätteformat som placerats i en reklamskylt på Fleminggatan. Släpp loss ditt inre barn och låta snön falla över Kungsholmen genom att rotera globen!

  Läs mer
 • Adventskalender på Instagram

  Vinn fina priser! Under december, hela vägen fram till jul, har vi en adventskalender på vårt Instagram-konto. Varje dag öppnar vi en ny lucka, med ett nytt pris och en ny fråga. Bara kommentera ditt svar för att vara med och tävla!

  Läs mer
 • Välkommen Crepson!

  Crepson serverar franska crêps, men hämtar sin inspiration och sina fyllningar från världens alla hörn. Från skagenröra och västerbottenost till franska getostar och kimchi. Sedan rullar de sina crêpes i strut, som man gör i Tokyo, så du kan äta den på språng.

  Läs mer
 • Jul i Västermalmsgallerian

  Tillsammans med illustratören Lina Ekstrand har Västermalmsgallerian tagit fram ett eget julmönster. Det lokalinspirerade motivet kommer synas i vår jättesnöglob på Fleminggatan där du själv kan låta snön falla över Kungsholmens hus.

  Läs mer
 • Granits mest populära julinredning

  Plockar du fram samma julinredning år efter år? Om du har tröttnat på det och är redo för nåt nytt så har vi tagit fram nedan tips för dig! Vi har träffat Victor som jobbar på Granit i Västermalmsgallerian och bett honom visa oss Grani…

  Läs mer
 • Här är hundar extra välkomna!

  Vi siktar på att bli Stockholms hund- och människovänligaste galleria. Här är alla hundar och deras människor varmt välkomna för shopping, inspiration, fika eller lunch. För de fyrbenta finns även en mysig hundlounge där de kan vila. V…

  Läs mer
 • Kotte & Mästaren

  Kotte är Västermalmsgallerians kramgoa maskot för både barn och barnsliga. Då och då kommer han och hans bästa vän Mästaren till oss för att mingla runt i gallerian eller ställa till bus vid Kottes hus.

  Läs mer