Öppet idag Butiker 11–17 ICA 09–22

Händer i Västermalmsgallerian

 • Påskgalette av Crepson

  Vill du laga något nytt till påsklunchen i år? Crepson delar ett speciellt påskrecept med oss! Gör egna galetter hemma eller kom till oss och smaka på de goda påskgaletterna hos Crepson för 145kr. 

  Läs mer
 • Allt om Bee Urban!

  Vi pratade med Josefina, Bee Urbans VD samt forsknings- och utvecklingsansvarig, som berättade mer om Bee Urban och deras aktiviteter.

  Läs mer
 • Kryddväxter

  Lär er plantera och tävla om kryddsticklingar att ta med hem. Välkommen på kryddverkstad 27–28 april!

  När
  Var
  Västermalmsgallerian

  Spara i kalendern

  Läs mer
 • Vi gör Kungsholmen grönare

  Det blir sticklingsbyte, lökodling, tips för balkonglådorna och andra gröna aktiviteter. Under tre veckor i April vill vi tillsammans med Bee Urban göra Kungsholmen grönare. På helgerna kommer vi ha vår egen växtverkstad där vi vill inspirera till hemmaodlig och en grönare stadsdel!  

  Läs mer
 • Västermalmstorsdag

  I år kan du lyssna på härlig musik från vår duktiga pianist som spelar sköna låtar på flygel mellan 15:00-18:00. I samband med det så bjuder vi också på något gott att dricka eller äta i våra stadsparks-barer.

  Läs mer
 • Kotte & Mästaren

  Kotte är Västermalmsgallerians kramgoa maskot för både barn och barnsliga. En lördag i månaden kommer han och hans bästa vän Mästaren till oss för att mingla runt i gallerian eller ställa till bus vid Kottes hus. Klicka här för att se vilka datum de kommer!

  Läs mer
 • Välkommen till Dashl Nagelbar i H&M!

  I december öppnade Dashls nya nagelbar i H&M med tanken att hjälpa alla att uppnå den perfekta manikyren till jul- och nyårsfestligheterna. Hos dem kan du boka manikyrer, SHELLAC™ och andra behandlingar! Välkommen till Dashl Nagelbar!

  Läs mer
 • Öppettider i jul

  Utökade öppettider. Vi vet att det är svårt att få tiden att räcka till i juletid. Därför har våra butiker öppet lite extra länge dagarna innan dopparedan!

  Läs mer
 • Vi slår in din julklapp

  Ta det lugnt i julstressen, vi fixar paketet åt dig. Fram till den 22a december kan alla Västermalmsgallerians kunder lämna in sina nyinköpta juklappar, så slår vi in dem i ett ett fint paket. Välkommen!

  Läs mer