Öppet idag Butiker 10–20 ICA 07–22

Händer i Västermalmsgallerian

 • Konstrundan stannar i Västermalmsgallerian

  För fjärde året i rad arrangerar 12 broar Konstrundan på Kungsholmen. Under två dagar lördag 21/9 och söndag 22/9 ställer 23 konstnärer och konsthantverkare ut sina verk runt omkring på Kungsholmen.

  Läs mer
 • Vi förlänger öppettiderna!

  För att kunna passa bättre in i ditt liv har vi nu öppet en timme längre. Till 20:00 på vardagar och 18:00 på helger. Vi har även byggt upp en meditationshörna, ett minispa och fyllt en höstgarderob att inspireras av.

  Läs mer
 • Varsågod, en timme till!

  Från och med den 2 september kommer vi att ha öppet en timme till. Det firar vi med att ta det riktigt lugnt! Vi har byggt en meditationshörna, ett minispa och fyllt en höstgarderob att inspireras av.

  Läs mer
 • Badplatser på Kungsholmen

  Efter regniga sommardagar är solen äntligen tillbaka i Stockholm. Planera en eftermiddag i solen på en av Kungsholmens fina badplatser. Läs om våra bästa badplatser på Kungsholmen!

  Läs mer
 • Vagabonds mest populära sandaler

  Är du på jakt efter nya sandaler inför sommarsäsongen? Vi träffade Nicole på Vagabond hos oss i Västermalmsgallerian och bad henne att visa oss de mest populära modellerna.

  Läs mer
 • Allt om Blomsterringen!

  Mellan 6 och 28 april gör vi Kungsholmen grönare med alla möjliga gröna aktiviteter hos oss i Västermalmsgallerian. Några som har bidragit till en grönare stadsdel längre än så är Richard och Erica som driver Blomsterringen. Här berättar Richard mer om vilka de är, varför de brinner för det de gör och vad du ska tänka på för att få till lite extra grönska i ditt hem.

  Läs mer
 • Påskgalette av Crepson

  Vill du laga något nytt till påsklunchen i år? Crepson delar ett speciellt påskrecept med oss! Gör egna galetter hemma eller kom till oss och smaka på de goda påskgaletterna hos Crepson för 145kr. 

  Läs mer
 • Allt om Bee Urban!

  Vi pratade med Josefina, Bee Urbans VD samt forsknings- och utvecklingsansvarig, som berättade mer om Bee Urban och deras aktiviteter.

  Läs mer
 • Vi gör Kungsholmen grönare

  Det blir sticklingsbyte, lökodling, tips för balkonglådorna och andra gröna aktiviteter. Under tre veckor i April vill vi tillsammans med Bee Urban göra Kungsholmen grönare. På helgerna kommer vi ha vår egen växtverkstad där vi vill inspirera till hemmaodlig och en grönare stadsdel!  

  Läs mer