Sök inom

Sökresultat

 1. Välkommen Calzedonia! Aktuellt

  Lördagen 26 oktober öppnar det italienska varumärket Calzedonia en ny butik hos oss i Västermalmsgallerian där de kommer erbjuda badkläder, strumpor och strumpbyxor.

 2. Offentlig konst på Kungsholmen Aktuellt

  Har du missat våra konstutställningar i Västermalmsgalleriet? Ingen fara, det finns konst överallt på Kungsholmen! Vi har samlat ett flertal i listan här.

 3. Pop-up konstmarknad i Västermalmsgallerian Aktuellt

  Ed.art öppnar en pop-up konstmarknad i Västermalmgallerian Mellan torsdag 10:e och söndag 13:e oktober öppnar vi tillsammans med Ed.art en pop-up konstmarknad. Ed. art är en webbshop för nordisk konst där alla kan köpa konst av några a…

 4. Västermalmsgalleriet Aktuellt

  Kungsholmsborna längtar efter mer kultur. Därför öppnar vi nu Västermalmsgalleriet, ett pop-up galleri kurerat av Jeanette Steinsland, mitt i Västermalmsgallerian. Pop up-utställningen kommer ha öppet under torsdag till söndag i 2 veckor mellan den 26-29/9 & 3-6/10. Välkommen!

 5. Mer kultur till Kungsholmen! Aktuellt

  Vi öppnar Västermalmsgalleriet, en pop up-utställning med både äldre och samtida konst i Västermalmsgallerian. Under två veckor mellan torsdag till söndag (26-29/9 & 3-6/10) kommer besökarna kunna ta del av skulpturer, målningar och illustrationer.

 6. Allt om 12 Broar Aktuellt

  Konstringen 12 Broar är en en ideell konstförening som har för gemensamt att sätta Kungsholmen på Konstkartan.

 7. Konstrundan stannar i Västermalmsgallerian Aktuellt

  För fjärde året i rad arrangerar 12 broar Konstrundan på Kungsholmen. Under två dagar lördag 21/9 och söndag 22/9 ställer 23 konstnärer och konsthantverkare ut sina verk runt omkring på Kungsholmen.

 8. Vi förlänger öppettiderna! Aktuellt

  För att kunna passa bättre in i ditt liv har vi nu öppet en timme längre. Till 20:00 på vardagar och 18:00 på helger. Vi har även byggt upp en meditationshörna, ett minispa och fyllt en höstgarderob att inspireras av.

 9. Varsågod, en timme till! Aktuellt

  Från och med den 2 september kommer vi att ha öppet en timme till. Det firar vi med att ta det riktigt lugnt! Vi har byggt en meditationshörna, ett minispa och fyllt en höstgarderob att inspireras av.

 10. Badplatser på Kungsholmen Aktuellt

  Efter regniga sommardagar är solen äntligen tillbaka i Stockholm. Planera en eftermiddag i solen på en av Kungsholmens fina badplatser. Läs om våra bästa badplatser på Kungsholmen!

 11. Välkommen till vår barnlounge! Aktuellt

  Har du svårt att underhålla barnen när det regnar utomhus? Kom förbi och låt barnen leka i vår barnlounge! 

 12. Vagabonds mest populära sandaler Aktuellt

  Är du på jakt efter nya sandaler inför sommarsäsongen? Vi träffade Nicole på Vagabond hos oss i Västermalmsgallerian och bad henne att visa oss de mest populära modellerna.

 13. Claes Göran pop-up butik Aktuellt

  Claes Göran är ett ett märke som tillverkar skor och kläder för dam, herr och barn.

 14. Allt om Blomsterringen! Aktuellt

  Mellan 6 och 28 april gör vi Kungsholmen grönare med alla möjliga gröna aktiviteter hos oss i Västermalmsgallerian. Några som har bidragit till en grönare stadsdel längre än så är Richard och Erica som driver Blomsterringen. Här berättar Richard mer om vilka de är, varför de brinner för det de gör och vad du ska tänka på för att få till lite extra grönska i ditt hem.

 15. Bee Urbans tips för sticklingsförökning Aktuellt

  Ta del av Bee Urbans guide på hur du själv lyckas med dina sticklingar och det du ska tänka på när du du tar sticklingar från en planta.

 16. Allt om Bee Urban! Aktuellt

  Vi pratade med Josefina, Bee Urbans VD samt forsknings- och utvecklingsansvarig, som berättade mer om Bee Urban och deras aktiviteter.

 17. Vi gör Kungsholmen grönare Aktuellt

  Det blir sticklingsbyte, lökodling, tips för balkonglådorna och andra gröna aktiviteter. Under tre veckor i April vill vi tillsammans med Bee Urban göra Kungsholmen grönare. På helgerna kommer vi ha vår egen växtverkstad där vi vill inspirera till hemmaodlig och en grönare stadsdel!  

 18. Västermalmstorsdag Aktuellt

  I år kan du lyssna på härlig musik från vår duktiga pianist som spelar sköna låtar på flygel mellan 15:00-18:00. I samband med det så bjuder vi också på något gott att dricka eller äta i våra stadsparks-barer.

 19. Kotte & Mästaren Aktuellt

  Kotte är Västermalmsgallerians kramgoa maskot för både barn och barnsliga. En lördag i månaden kommer han och hans bästa vän Mästaren till oss för att mingla runt i gallerian eller ställa till bus vid Kottes hus. Klicka här för att se vilka datum de kommer!

 20. Välkommen till Dashl Nagelbar i H&M! Aktuellt

  I december öppnade Dashls nya nagelbar i H&M med tanken att hjälpa alla att uppnå den perfekta manikyren till jul- och nyårsfestligheterna. Hos dem kan du boka manikyrer, SHELLAC™ och andra behandlingar! Välkommen till Dashl Nagelbar!