Sök inom

Sökresultat

 1. Vårda dina skor Aktuellt

  Få hjälp av vårda dina skor hos Scorett. Vi har samlat tre tips på hur du får professionell finish och ökar livslängden på alla dina skor.

 2. Hos oss är hundar extra välkomna! Aktuellt

  Hos oss är hundar extra välkomna! Därför älskar vi just nu nyheterna hos Granit med fokus på våra fyrbenta vänner.

 3. Topplista 2020 Aktuellt

  Har du som nyårslöfte att läsa mer? Pocket shop i Västermalmsgallerian hjälper dig med sina 5 bästa tips för 2020.

 4. Joe's Green Mile Aktuellt

  Testa en vitaminboost på Joe & The Juice hos oss i Västermalmsgallerian. Joe's Green Mile innehåller broccoli, spenat, avokado, citron och äpple. Kom förbi på en läskande juice eller testa en av deras populära mackor.

 5. Nya öppettider 2020 Aktuellt

  Nya öppettider för 2020! Ett nytt år betyder att vi har uppdaterat våra öppettider i Västermalmsgallerian.

 6. Fikapaus hos Gateau Aktuellt

  Fira trettondagshelgen med en fika! Passa på att bjuda en vän på en fikapaus på Gateau i Västermalmsgallerian när du är ledig. Vi har öppet från 11-17 på söndag och måndag.

 7. Mellandagsrean är igång Aktuellt

  Mellandagsrean är igång! Våra butiker har startat mellandagsrean med massa fina erbjudanden. Välkommen in.

 8. Var mer miljömedveten på nyår Aktuellt

  Tänk till en extra gång innan du köper nyårspyntet till festen. Hos Granit i Västermalmsgallerian finns det många alternativ på mer hållbara produkter till nyårsfirandet! Välkommen in!

 9. Provklä granen. Tid finns. Aktuellt

  Julklappsshoppingen hinns med, vi har öppet till kl 20 på vardagar och 18 på helger. För att du ska kunna göra allt du vill och måste inför julen. Välkommen in!

 10. Fira fjärde advent hos Gateau! Aktuellt

  Upptäck Gateaus utsökta julsortiment av lussekatter, saffransknutar, traybun med saffran och apelsin samt deras veganska saffranskringlor. Så, om du passerar Västermalmsgallerian i helgen finns det, med andra ord, många skäl till varför du inte bör missa Gateau.

 11. Made from Stardust Aktuellt

  Hos Björn Borg kan du nu köpa Made from Stardust, ett 10-pack kalsonger som levereras i en fin presentförpackning. En perfekt julklapp som funkar till pojkvännen, pappa eller brorsan!

 12. Limited edition från The Body Shop Aktuellt

  Nu finns det nya härliga doftnyheter hos The Body Shop! Dessa tre dofter är speciellt framtagna för jul, så passa på att ge bort som julklapp innan den försvinner från hyllorna. 

 13. Jul hos Brothers Aktuellt

  Hos Brothers i Västermalmsgallerian hittar du julklapparna för alla smaker och i alla prisklasser!

 14. Julen i Västermalmsgallerian Aktuellt

  Välkommen in till Västermalmsgallerian i jul! Julklappsshoppingen hinns med, vi har öppet till kl 20 på vardagar och 18 på helger. För att du ska kunna göra allt du vill och måste inför julen. Välkommen in!

 15. Äntligen jul hos Crepson Aktuellt

  Nu lanserar Crepson fyra nya produkter på sin meny i sann julanda, både mer matiga galetter och söta crêpes finns nu att testa i Västermalmsgallerian!

 16. Julen har kommit till World of toys Aktuellt

  Kom förbi leksaksbutiken i Västermalmsgallerian för att ta del av det fina skyltfönstret och hitta julklappar till dina nära och kära. Välkommen till World of Toys!

 17. Black Friday har startat i Västermalmsgallerian! Aktuellt

  Black Friday har startat i Västermalmsgallerian! Vill du börja julhandla eller bara köpa dig själv fina presenter så är detta tillfälle perfekt! Våra butiker har superfina erbjudanden under hela helgen. Välkommen in!

 18. Julkalender på Instagram Aktuellt

  Varje dag fram till jul öppnar vi en lucka i vår julkalender på Instagram! Då har du chansen att vinna fina priser från butikerna i Västermalmsgallerian. Svara på dagens fråga, så är du med och tävlar.

 19. Välkommen Telia! Aktuellt

  Vi är väldigt glada att välkomna Telia hos oss i Västermalmsgallerian! Du är välkommen på öppningshelgen 22-24 november på nedre plan med bra erbjudanden och roliga give-aways!

 20. Fira jul med Granit! Aktuellt

  Vi fick en rundtur på Granit i Västermalmsgallerian för att spana in årets mest populära julinredning. Granit fokuserar på att tillverka produkter utan kemikalier och under bra arbetsförhållanden som är extra fina att ge bort. Vi fick även tips på tre populära nyheter som finns i butik nu!