Sök inom

Sökresultat

 1. Hemleverans från Västermalmsgallerian Aktuellt

  Nu kan du från måndag till fredag beställa kostnadsfri hemleverans på produkter från Västermalmsgallerian. Ring oss så hjälper vi dig handla de varor du behöver från Västermalmsgallerian och levererar dem ända fram till dörren inom ett dygn. 

 2. Underhållning till dig som är hemma Aktuellt

  Koppla av med en bok, lägg ett pussel eller ha en spelkväll med familjen. Allt detta och mycket mer hittar du hos Designtorget i Västermalmsgallerian. Här nedan har vi listat fem tips till dig som spenderar mycket tid hemma. Få dina varor hemlevererade från oss, redan idag! 

 3. Tillfälliga öppettider Aktuellt

  Eftersom Västermalmsgallerian är en plats dit människor kommer för att handla livsmedel och medicin är det viktigt att vi håller öppet. Under en period kan dock enskilda butiker, restauranger och caféer ha avvikande öppettider. Hitta mer information här.

 4. Välkommen Rapide Brow & Lash Bar Aktuellt

  Vi välkomnar Rapide Brow & Lash Bar i Västermalmsgallerian! Här kan du enkelt slå dig ner och får skräddarsydda behandlingar av specialutbildade stylister. Behandlingarna som erbjuds är bland annat trådning, frans- och brynfärg, lash lift och brow lift.

 5. Beställ takeaway Aktuellt

  Du vet väl att det går alldeles utmärkt att beställa takeaway och få hemkörning från alla våra restauranger? Vi har samlat all information här.

 6. Med anledning av coronaviruset Aktuellt

  Just nu befinner vi oss alla i en ny situation, där det är viktigt att vi hjälps åt och följer information och riktlinjer från myndigheterna. Eftersom Västermalmsgallerian är en plats dit människor kommer för att handla livsmedel och medicin är det viktigt att vi håller öppet. Under en period kan dock enskilda butiker, restauranger och caféer ha avvikande öppettider.

 7. Tre teer för en lugn stund Aktuellt

  Varva ner hemma med en kopp te från Bönor & Blad. Under denna säsong efterfrågas värmande och mer kryddiga blandningar eller testa det populära gröna teet Jasmine Pearls. Vi har fått tre tips på olika smaker från deras breda sortiment. 

 8. Nyttiga lunchalternativ! Aktuellt

  Lunch, middag eller behöver du beställa catering till konferensen? Kom till Västermalmsgallerian på nedre plan och testa Crepson! Snart lanseras även deras nya matiga sallader på menyn.

 9. Välkommen Arken Zoo! Aktuellt

  Vi är väldigt glada över att välkomna Arken Zoo i Västermalmsgallerian! Nu har butiken öppnat på nedre plan där du hittar allt till din bästa vän: hund, katt, smådjur, fågel eller fisk. Arken Zoo erbjuder ett brett och prisvärt sortiment med produkter och tjänster av högsta kvalitet för ditt husdjur.

 10. Gör succé på barnkalaset! Aktuellt

  Hos Flying Tiger hittar du allt du behöver för att skapa ett roligt kalas till alla barn - här finns det spel, aktiviteter och dekorationer. Tillsammans med butikspersonalen har vi samlat ihop fem tips för att lyckas med ditt kalas!

 11. Ge en doftritual till någon du gillar Aktuellt

  Hos Västermalmsgallerian hittar du presenter till alla olika högtider och gåvor till någon som du håller varmt om hjärtat. Hos Rituals hittar du olika produkter som skapar en lugn stund för dig själv eller att ge bort till någon du tycker om! Vi fick tips på en av deras mest omtyckta doft och en unisexdoft som funkar till alla. 

 12. Lyckas med omplanteringen! Aktuellt

  Nu är våren snart här och det börjar bli dags att ta sticklingar och plantera om dina växter. För att lyckas med att skapa din gröna oas hemma har vi samlat ihop alla tillbehör du behöver till dina växter från Granit.

 13. Tips för din hemmaträning! Aktuellt

  Har du svårt att få ihop tiden? Att hinna med träningen som ska kombineras med barn, matlagning och städning är inte alltid enkelt. Då är förmodligen hemmaträning något för dig!

 14. Vårda dina skor Aktuellt

  Få hjälp av vårda dina skor hos Scorett. Vi har samlat tre tips på hur du får professionell finish och ökar livslängden på alla dina skor.

 15. Hos oss är hundar extra välkomna! Aktuellt

  Hos oss är hundar extra välkomna! Därför älskar vi just nu nyheterna hos Granit med fokus på våra fyrbenta vänner.

 16. Topplista 2020 Aktuellt

  Har du som nyårslöfte att läsa mer? Pocket shop i Västermalmsgallerian hjälper dig med sina 5 bästa tips för 2020.

 17. Joe's Green Mile Aktuellt

  Testa en vitaminboost på Joe & The Juice hos oss i Västermalmsgallerian. Joe's Green Mile innehåller broccoli, spenat, avokado, citron och äpple. Kom förbi på en läskande juice eller testa en av deras populära mackor.

 18. Nya öppettider 2020 Aktuellt

  Nya öppettider för 2020! Ett nytt år betyder att vi har uppdaterat våra öppettider i Västermalmsgallerian.

 19. Fikapaus hos Gateau Aktuellt

  Fira trettondagshelgen med en fika! Passa på att bjuda en vän på en fikapaus på Gateau i Västermalmsgallerian när du är ledig. Vi har öppet från 11-17 på söndag och måndag.

 20. Mellandagsrean är igång Aktuellt

  Mellandagsrean är igång! Våra butiker har startat mellandagsrean med massa fina erbjudanden. Välkommen in.