Sök inom

 • Alla
 • Aktuellt (6)
 • Event (0)
 • Utbud (0)

Sökresultat

 1. Offentlig konst på Kungsholmen Aktuellt

  Har du missat våra konstutställningar i Västermalmsgalleriet? Ingen fara, det finns konst överallt på Kungsholmen! Vi har samlat ett flertal i listan här.

 2. Pop-up konstmarknad i Västermalmsgallerian Aktuellt

  Ed.art öppnar en pop-up konstmarknad i Västermalmgallerian Mellan torsdag 10:e och söndag 13:e oktober öppnar vi tillsammans med Ed.art en pop-up konstmarknad. Ed. art är en webbshop för nordisk konst där alla kan köpa konst av några a…

 3. Västermalmsgalleriet Aktuellt

  Kungsholmsborna längtar efter mer kultur. Därför öppnar vi nu Västermalmsgalleriet, ett pop-up galleri kurerat av Jeanette Steinsland, mitt i Västermalmsgallerian. Pop up-utställningen kommer ha öppet under torsdag till söndag i 2 veckor mellan den 26-29/9 & 3-6/10. Välkommen!

 4. Mer kultur till Kungsholmen! Aktuellt

  Vi öppnar Västermalmsgalleriet, en pop up-utställning med både äldre och samtida konst i Västermalmsgallerian. Under två veckor mellan torsdag till söndag (26-29/9 & 3-6/10) kommer besökarna kunna ta del av skulpturer, målningar och illustrationer.

 5. Allt om 12 Broar Aktuellt

  Konstringen 12 Broar är en en ideell konstförening som har för gemensamt att sätta Kungsholmen på Konstkartan.

 6. Konstrundan stannar i Västermalmsgallerian Aktuellt

  För fjärde året i rad arrangerar 12 broar Konstrundan på Kungsholmen. Under två dagar lördag 21/9 och söndag 22/9 ställer 23 konstnärer och konsthantverkare ut sina verk runt omkring på Kungsholmen.