Badplatser på Kungsholmen

Här kan du bada på Kungsholmen!

Nu är sommaren äntligen här! Planera en eftermiddag i solen på en av Kungsholmens fina badplatser för ett svalkande dopp. Ta med dig lek och picknick för en rolig dag med familjen eller kompisar. Glöm inte solkräm inför dagen!

Kristinebergsbadet

Kristinebergsbadet ligger i förlängningen av Kristinebergs strandpark och intill den nya stadsdelen Hornsberg. I Kristinebergs strandpark finns dusch, toalett och lekplats som gör strandparken perfekt för barnfamiljer. Dessutom finns i området flera kiosker och restauranger för en eftermiddagsglass!


Hornsbergs Strandpark

Hornsbergs strandpark ligger i ett område inom stadsdelen Stadshagen på nordvästra Kungsholmen. Hornsbergs Strandpark är ca 400 meter lång och många tar sig dit när solen skiner och det är högsommar ute. Parken är inte jättestor men väl planerad! I parken finns ytor för picknick, tre bryggor med flera sittplatser och även även ett mindre utegym bestående av chinsräcken, hävstänger samt redskap för lyft.


Fredhälls klippbad

Fredhällsbadet är ett av Stockholms första solbad och ligger nära till Kristinebergs tunnelbanestation. Fredhällsbadet är ett populärt klippbad med flera bryggor som är inhägnat av en byggnad och ett plank som gör det lätt för badsugna att glida ner i vattnet. Glöm inte din picknickfilt och njut av solen på klipporna.

Publicerad: