Beställ takeaway!

Du vet väl att det går alldeles utmärkt att beställa takeaway från alla våra restauranger? Dessutom erbjuder alla hemkörning till dig på Kungsholmen. Vi har flera hemkörningstjänster som kan hjälpa dig få din favorit levererad till dig. Smaklig måltid!

Sushi Yama

Sushi Yama serverar sushi och andra rätter från det japanska köket. Njut av maten på plats eller ta den med dig hem. Till och med 3/5 erbjuder Sushi Yama fri leverans från Foodora och Wolt. 

Foodora

Wolt

Uber Eats

Le Bistro

När du är sugen på en härlig bistroupplevelse med äkta rotisserie-grill och när du vill ha det lite lyxigt men ändå avslappnat – då är Le Bistro definitivt värd en omväg. Just nu erbjuder Le Bistro sina kunder 25% på take away! 

Foodora

Panini Internazionale

Panini Internazionale är en snabbmatskedja som serverar hälsosamma måltider på råvaror av hög kvalitet. Företaget arbetar för en måltidskultur som passar in i livspusslet och samtidigt månar både om gästernas smakupplevelser och deras hälsa. På Panini Internazionale finns frukost, lunch och cirka tio olika middagsrätter att ta med. Beställ snabbt via deras sida där du kan välja leverans eller hämtning i butik. 

Foodora

 

Publicerad: