Ge en doftritual till någon du gillar

Ge en doftritual till någon du gillar.

Hos Västermalmsgallerian hittar du presenter till alla olika högtider och gåvor till någon som du håller varmt om hjärtat. World of Toys, Designtorget, Granit, Flying Tiger och Edbland är bland annat några av våra butiker med stort utbud. Hos Rituals hittar du olika produkter som skapar en lugn stund för dig själv eller att ge bort till någon du tycker om! Vi fick tips på en av deras mest omtyckta doft och en unisexdoft som funkar till alla. 

Ayurvedafilosofin

Detta är en kärleksfull serie med doftnoter av indisk ros, mandelolja och Himalaya-honung. Ayurveda har rötter från den uråldriga visdomen från Indien som ska förbättra ditt välmående genom att rena och vårda din energi. Balansera din kropp, själ och sinne! 

Köp ett kit med trevliga kroppsprodukter som uppskattar av de flesta! En renande kroppsskrubb med saltkristaller från Himalaya, löddrande badskum för en underbar badupplevelse, eller varför inte upptäcka magin med torroljan som är berikad med näringsgivande örter.

Daoritualen

Dao är en gammal kinesisk filosofi som kretsar kring att uppnå balans mellan Yin och Yang. Unisexdoft som funkar till alla som behöver ta sig tid för sig själv och hitta lugnet. Finn inre ro med doftnoter som  vit lotus och läkande Yi yi ren från Kina. Återställ balansen i vardagen! 

Har du inte testat doftpinnar än är det hög tid! En fin inredningsdetalj som även skapar ett lugn i ditt hem, en perfekt "gå-bort present". Håll dig fräsch och avkopplad med en anti-perspirant stick som håller borta oönskad doft i minst 24 timmar. En renande kroppsskrubb med saltkristaller från Himalaya, löddrande badskum för en underbar badupplevelse, eller varför inte upptäcka magin med torroljan som är berikad med näringsgivande örter.

Välkommen in till Rituals och dofta dig fram till din favorit! 

Publicerad: