Fira julen med Granit!

Fira julen med Granit! 

Vi fick en rundtur på Granit i Västermalmsgallerian för att spana in årets mest populära julinredning. Granit fokuserar på att tillverka produkter utan kemikalier och under bra arbetsförhållanden som är extra fina att ge bort. Vi fick även tips på tre populära nyheter som finns i butik nu! 

Ingen jul utan julstjärnorna! På Granit finns det många olika varianter, så välj den färg som funkar bäst hemma. Stjärnorna tillverkas av handgjort papper som framställts av återvunnen textil enligt gammal tradition i Indien. 

Pris: från 189 kr

Ljusslingan är ett snabbt och smidigt sätt att pynta julgranen. Denna ljusslinga har precis kommit in i butik och finns i koppar, guld och silver. 

Pris: 99 kr

Behöver du en ny julstake? Denna elljusstake med fem stakar är perfekt i miljöer där barn och husdjur vistas.

Pris: 599 kr   

Ett prisvärt alternativ till ett mer levande julpynt hemma. Köp en hyacint med tillhörande vas

Pris: 39 kr  

Väldoftande nyheter finns i butiken nu! Handgjord tvål som skärs och torkas för hand vilket gör att alla får sin unika form. Kort och gott innehåller produkterna inga substanser som är skadliga för varken människa eller miljö!

Pris: från 59 kr

Perfekt julklapp som kommer väl till hands till nyårsfirandet! "Ta 6, betala för 5" gäller på alla glas på Granit så mixa fritt eller passa på att köpa en hel serie. Nu finns dessa efterfrågade champagneglas med räfflade kanter i utbudet.

Pris: 59 kr / styck

En stilren flasköppnare är en perfekt gå bort present nu under julens glöggfester. Tvingen är tillverkad i gjutjärn. Skruva fast tvingen på en hylla eller vid matbordet.

Pris: 99 kr

Välkommen till Granit i Västermalmsgallerian!

Publicerad: