Gör succé på barnkalaset!

Gör succé på barnkalaset!

Planerar du ett barnkalas? Hos Flying Tiger hittar du allt du behöver för att skapa ett roligt kalas till alla barn - här finns det spel, aktiviteter och dekorationer. Tillsammans med butikspersonalen har vi samlat ihop fem tips för att lyckas med ditt kalas!

Blås upp ballonger och det skapar festlig stämning snabbt och enkelt. Här finns det många olika varianter, även sifferballonger och roliga figurer!

Blås ut serpentiner och lägg på bordet för att skapa en festligare dukning. Spara några så kan barnen få blåsa ut dessa tillsammans. 

Papperssugrör i fina färger till barnen som även är miljömedvetna. Bjud på saft eller läsk och drycken kommer bli mycket roligare med sugrör!

Beställ tårtan från ICA Supermarket eller baka din egna om tid finns som dekoreras med tårtljus, allt för att ge ditt barn en födelsedag att minnas. 

När fikat är uppätet och presenterna är öppnade blir det dags för fiskdamm eller skattjakt! Förbered ordentligt med godis och fyll påsarna med det barnen gillar! Gör i ordning några extra att dela ut till småsyskon som följer med och hämtar, eller till dem som glömt säga att de kommer. 

Välkommen in till Västermalmsgallerian!

Publicerad: