Granits mest populära julinredning

Plockar du fram samma julinredning år efter år? 


Om du har tröttnat på det och är redo för nåt nytt så har vi tagit fram nedan tips för dig! Vi har träffat Victor som jobbar på Granit i Västermalmsgallerian och bett honom visa oss Granits hetaste julinredning! Han gav oss också ett bonustips på en sista minuten-julklapp för under 100-lappen. 


1.

Ingen jul utan julstjärnor! De fina pappersstjärnorna tillverkas för hand av papper som framställs av återvunnen textil enligt en gammal tradition i Indien. De superpopulära julstjärnorna finns i flera färger och storlekar. 

Pris: från 119 kr


2.

-”Alla våra ljusslingor är väldigt populära under den här tiden på året, men en som sticker ut lite extra är ljusslingan Kluster”

Den silverfärgade ljusslingan med 200 micro-LED-lampor är perfekt att dekorera och lysa upp fönsternischen med. Du kan även använda ljusslingan som bordsdekor när du vill duka lite extra festligt.

Pris: 379 kr


3.

Mysiga ljus att dekorera hemmet med. Just nu hittar du de finaste stämningshöjarna: ljus formade som snöbollar, julgranar och vackra droppar. Perfekt till ditt julbord!

Pris: från 49 kr


4.

Hur mysigt är det inte att sitta på soffan efter julmiddagen med familjen i en hög av sköna kuddar!  Finns i linne, manchester och sammet samt i flera olika färger. Bland alla de fina färgerna så bara älskar vi kummin och olivgrön!

Pris: 379 kr


5.

Presenttips! Är du med i en julklappslek på kontoret och inte har en aning om vad du ska köpa? Använd en bild på kollegans katt eller hund och gör din personaliserade snöglob!

Pris: från 99 kr.

Välkommen till Granit i Västermalmsgallerian! 

Publicerad: