Fri leverans från Västermalmsgallerian

Kostnadsfri leverans från Västermalmsgallerian 

Nu kan du få hjälp med att handla från Västermalmsgallerian! Ring oss så hjälper vi dig handla de varor du behöver och levererar dem till dig, var du än befinner dig (gäller hela Kungsholmen och Vasastan). Du behöver inte beställa hem till dig, vi kan även leverera hem till någon annan eller till t.ex. en park. Tjänsten är aktiv på måndagar och torsdagar kl. 12-18. Du även välja att hämta ut dina varor utanför entrén utan kostnad. 

Så funkar det

  1. Ring 070-818 59 49 och lägg en beställning på de produkter du vill få hemkörda eller hämta upp utanför entrén
  2. Via telefon eller Facetime får du personlig service och hjälp att välja ut varor ifall du inte vet exakt vad du vill ha från vilken butik
  3. När dina varor är ihopplockade betalar du via Swish
  4. Om du valt att hämta upp utanför entrén meddelar vi dig att dina varor finns att hämta
  5. När vi är klara för leverans, ringer vi och meddelar att vi är på väg
  6. Vi lämnar beställning och kvitto utanför din dörr, samt säkerställer att du är hemma och har fått leveransen

Därför bjuder vi på hemleveransen 

Vi tycker det är viktigt att hjälpas åt, hålla öppet för alla på Kungsholmen och Vasastan och hjälpa de som inte vill eller kan ta sig ut just nu. För framtida uppdateringar om vår hemleverans-tjänst, håll utkik här eller i våra sociala kanaler på Facebook eller Instagram.

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och säkerställer både hygien med desinfektion och att ingen av personerna som levererar varor uppvisar några symptom.

--- 

Villkor och mer info 

Nedan har vi samlat allt du behöver veta för att beställa hemleverans från Västermalmsgallerian. Villkoren gäller detsamma för att få dina varor ihopplockade för att hämta upp utanför entrén. 

Möjligheten till hemleverans erbjuds på vardagar. Så länge informationen ligger uppe på hemsidan erbjuds tjänsten, då Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan förändras löpande.

Hur mycket måste man handla för?

Vi har ingen beloppsgräns på denna tjänst. 

Tider 

Vi tar emot beställningar på måndagar och torsdagar mellan kl. 12 och 18 tills vidare. Vårt mål är att hinna leverera dina varor innan dagens slut (med brasklapp att vi behöver minst två timmars marginal till kl. 18). Vid beställning efter kl. 16 levereras varorna mellan kl. 12-18 nästa vardag tjänsten är tillgänglig, enligt överenskommelse med kund. Vid beställning på torsdag efter kl. 16 levereras varorna nästkommande måndag, enligt överenskommelse. Man kan även beställa på måndagen för leverans på torsdagen. Vid ev. försening kontaktar vi dig, dock utgår ingen ersättning i någon form. Vid högt tryck som överstiger vad vi kan hantera, förbehåller vi oss rätten att neka en beställning. Vi hoppas att ni har överseende med detta, då det är första gången vi testar denna typ av service. För ev. avbokning efter lagd beställning - tillämpas regler för retur enligt nedan.  

Betalning, öppet köp och bytesrätt 

När vi anländer med dina varor och du har betalat via Swish, får du ett kvitto från butiken i gengäld. Bytesrätt och öppet köp gäller, men vi kan tyvärr inte göra bytet åt dig utan du får besöka butiken för att byta varan. 

Ej mottagen beställning: 

Gör du en beställning som inte är till hemmet och inte möter upp enligt överenskommelse så fraktas varorna tillbaka till Västermalmsgallerian för uthämtning senast inom en vecka, mot uppvisande av Swishkvitto och att man redogör för produkterna. Då kontaktar man oss på 070-818 59 49, måndagar och torsdagar kl. 12-18. Gäller ej matvaror då ingen möjlighet till förvaring finns.

Vilka produkter kan vi leverera? 

Vi ber om förståelse för att vi ej har möjlighet att skicka stora skrymmande eller tunga produkter. Vi kan heller inte skicka livsmedel, mediciner, tobak, alkohol eller spelkuponger. Torrvaror från Ica Supermarket går att få hemlevererat i mån av tid. Torrvaror så som kaffe, te och choklad från Bönor & Blad går att få hemlevererat. 

Hit levererar vi: 

Vi kan leverera över hela Kungsholmen och Vasastan.

Bor du utanför vårt leveransområde? 

Här är en lista över handelsplatser på andra platser i Stockholm som för tillfället erbjuder kostnadsfri hemleverans: 

- Ringen

- Gallerian

- Mood

- Fältöversten

 

Lista över butiker med webshop

Vill du beställa mat från våra restauranger? Här hittar du alla menyer. 

Är du osäker på vilka produkter du vill beställa? Här har vi samlat en lista över de butiker i Västermalmsgallerian som har en webshop. 

Apoteket

Arken Zoo

Björn Borg

Blomsterringen

Bönor & Blad

Calzedonia

Designtorget

Edblad

Elgiganten

Espresso house

Gateau

Granit

H&M

Hair Lounge

Hemtex

Ica Supermarket

Intersport

Joe & The Juice

Life

NOA NOA

Pocket Shop

Polarn O. Pyret

Pressbyrån

Rapide Brow & Lash Bar

Rituals

Scorett 

Synsam

Teknikmagasinet

The Body shop

Twilfit 

Publicerad: