Inredningstips till babyrummet!

Går du i väntans tider eller har extra tid att fixa till hemma? Hemtex har allt du behöver till babyrummet - mjuka filtar, sängkläder i ekologisk bomull och smart förvaring. Här får du deras bästa inredningsips på hur du inreder ett mysigt babyrum till de allra minsta. 

Välj färg! 

Börja med att välja en färgton som får verka som bas i babyrummet. Addera sedan accessoarer som filtar, kuddar och dekorationer i accentfärger som skapar en balans och mysig känsla. Årets trend hos Hemtex är naturfärger och djurmönster som förhöjer babyrummet med mer personlighet. 

Mysiga sängkläder! 

Bädda spjälsängen med mjuka påslakanset i bra kvalitet. Mixa och matcha mönster och pasteller för en ombonad känsla! Alla påslakanset från Little Roomies är gjorda i 100% ekologisk bomull. Du hittar dra-på-lakan och mjuka spjälsängsskydd i sortimentet. 

Välj mjuka textilier!

Välj textilier man blir glad av och som ger barnrummet en mer ombonad känsla. Placera en mjuk matta på golvet för att krypa på och dekorera med kuddar och mjuka filtar i jersey eller stickad bomull. Tips är att skaffa en fårfäll som funkar lika bra på golvet, i fåtöljen eller i vagnen. 

Addera detaljer!

Ge babyrummet karaktär och dekorera på väggarna. Hos Hemtex finns det speglar, fina tavlor, krokar och sagolika vägglampor som gör det lilla extra! Ljusslingor ger även ett mysigt sken att somna till på kvällarna. 

Smart förvaring! 

Livet med småbarn innebär mer saker på golvet. Håll babyrummet snyggt med smart förvaring! Kombinera snygg och praktisk förvaring som flätade korgar, förvaringspallar och tyglådor utan hårda kanter. 

Spana in hela kollektionen Little Roomies här.  

Har du inte möjlighet att ta dig till Västermalmsgallerian eller vill ge bort en present till någon? Vi erbjuder fri hemleverans redan samma dag under vardagar! Läs mer om vår tjänst här.

Publicerad: