Jul i Västermalmsgallerian

Vi gör jättesnöglob av Kungsholmen

Tillsammans med illustratören Lina Ekstrand har Västermalmsgallerian tagit fram ett eget julmönster. Det lokalinspirerade motivet kommer synas i vår jättesnöglob på Fleminggatan där du själv kan låta snön falla över Kungsholmens hus.

Shoppingmys

Torsdagarna innan jul, den 6e, 13e och 20e, bjuder vi alla julshoppare på varm glögg och pepparkakor mellan 15:00 och 18:00. Dessutom kommer ett vackert luciatåg att lussa hos oss kl. 12:00 torsdag 13e.


Dekorera för Stockholms Stadsmission

Köp vår guldkotte till förmån för Stockholms Stadsmission. Den kostar 50 kr och betalas med Swish. Alla intäkter går till deras verksamhet.


Hemliga paket för sista minuten

För de som är ute i sista minuten har vi försäljning av hemliga paket från 19/12. För 100 kr får man något värt minst 100 och upp till 1000 kr. Vinst varje gång. Intäkterna går dessutom till Stockholms Stadsmission för en ännu godare jul.


Adventskalendertävling

Hela december fram till dopparedagen kan man tävla om fler paket under granen. Med vår adventskalender på Instagram så blir det frågor om Kungsholmen och nya vinster varje dag. Lärorikt och roligt så missa inte detta.

Här hittar du julens öppettider.

God jul!

Publicerad: