Kotte & Mästaren

Träffa Kotte & Mästaren i Västermalmsgallerian

Kotte är Västermalmsgallerians kramgoa maskot för både barn och barnsliga. En lördag i månaden kommer han och hans bästa vän Mästaren till oss för att mingla runt i gallerian eller ställa till bus vid Kottes hus. Mellan 13:00 – 16:00 bjuder de på pratstunder och idolkort.

Datum 2019

23 februari
23 mars
27 april
25 maj
15 juni
24 augusti
21 september
26 oktober
23 nov

En lördag på våren, 23 mars, och en lördag på hösten, 26 oktober, gör vi ett lite större familjeevenemang i gallerian. 

23 mars​​: Vår i luften

Nu börjar det droppa lite ute och våren smyger sig på. Denna dag så får Kotte & Mästaren besök av en annan trädgårdsintresserad person, Herr Trädhgård som har planteringsskola med barnen. De får själva plantera sitt lilla frö och ta med sig sin planta hem för att se den växa under våren.

26 oktober: ​Halloween

När det är Halloween har Kotte & Mästaren klätt ut sig för att skrämma alla barn och vid Kottes bod har vi en tävling där alla besökare kan gissa vikten på en STOOOR pumpa som Kotte och Mästaren odlat på taket under året. Vinnarna vinner en härlig stor goodiebag med eksaker, spel, böcker, och godis. Dessutom kommer den snälla trädgårdshäxan som dagen till ära förvandlar barnen till fladdermöss, spöken och häxor med vackra ansiktsmålningar.

Välkomna!

Publicerad: