Maska med The Body Shop

Har du tid över och vill ta hand om dig lite extra?

Eftersom allas hud är unik och har egna behov har The Body shop tagit fram ansiktsmasker som passar allas hudtyper. Vi hjälper dig att hitta ansiktsmasken som passar just dig. 

Hud med överproduktion av sebum?

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Detta är ansiktsmasken som exfolierar och rengör huden på djupet med kol från odlad bambu, krossade gröna teblad och Community Fair Trade-producerad tea tree-olja. Denna unika kombination av ingredienser drar effektivt ut orenheter och mattar ner huden så att den får en friskare och klarare look med mer lyster.

Pris 195 kr

Glåmig hud?

British Rose Fresh Plumping Mask

Fräscha upp din torra hud med denna uppfriskande och lystergivande ansiktsmask med rosenblad och essens från engelska rosor, ekologisk Community Fair Trade-aloe vera från Mexiko och nyponolja från Chile. En mask som låser in rikligt med fukt och ger en fylligare och smidigare känsla på huden i en frisk doft av rosor. Ett bra komplement till Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. 

Pris 195 kr

Trött hud?

Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

En uppfräschande och milt exfolierande ansiktsmask som motverkar tecken på trötthet med hjälp av partiklar av kaffebönor och så många som fyra Community Trade-ingredienser. Masken både värmer, friskar upp och exfolierar huden så att den får en klarare och slätare look med lyster. Perfekt för att kickstarta huden!

Pris 195 kr

Torr hud?

Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask

Denna nattmask lägger sig över ansiktet som en rikligt fuktboostande slöja och överöser torr hud med fukt i upp till 72 timmar. Utan att kladda. Allt du behöver göra är att vakna på morgonen och känna en mjukare, smidigare och mindre stram hud. Rescue Mask är berikad med hampafröolja som är känd för sina egenskaper att fräscha upp och återfukta huden.

Pris 195 kr

Känslig hud?

Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask

Krämig ansiktsmask, med inspiration från forntida romerska recept, som vårdar och återfuktar torr och känslig hud med milt exfolierande havregryn, mandelmjölk och aloe vera. Instant Soothing Mask hjälper till att lindra stramhet och klåda i torr och känslig hud och exfolierar den skonsamt så att den känns mjukare, smidigare och återfuktad.

Pris 195 kr

Glöm inte att du får fri hemleverans på det du behöver från oss, läs mer här

Publicerad: