Tips för din hemmaträning!

Tips för din hemmaträning!

Har du svårt att få ihop tiden? Att hinna med träningen som ska kombineras med barn, matlagning och städning är inte alltid enkelt. Då är förmodligen hemmaträning något för dig. Vi fick en genomgång av sortimentet hos Intersport där Stefan visade oss olika alternativ på hur du lätt drar igång din hemmaträning, som sparar både tid och pengar!

Behöver du fokusera på att rehabilitera dina muskler eller vill börja lite lättare? Du kan själv anpassa träningen genom olika övningar och effektivitet. Att de kommer i olika färg betyder att de har olika motstånd så du lätt kan hålla koll på vilken du ska använda till vilket syfte. Fitnessband är även perfekt om du är på resande fot och vill få in lite träning under dagen. Läs mer vilka övningar du kan enkelt göra här

Du hittar allt du behöver till att börja med yoga hos Intersport. Det är en multifunktionell träningsform som funkar för avkoppling, träning och stretchning. Det du kanske inte tänkt på är att genom att komplitera med ett yogablock så kan du öka din träning genom att aktivera fler muskler och bygga upp din stabilitet. 

Har du en spänd muskel? Genom att använda en tube roller sätter du ett lokalt tryck på den punkten som känns öm så hjälper detta att få igång blodcirkulationen. Gunga fram och tillbaka, och från sida till sida några gånger eller sekundär så kan detta göra underverk. Med den räffliga ytan ger den förbättrade effekter som ger ett ökad resultat. Finns i olika prisklasser hos Intersport. 

Genom enkel konditionsträning får du igång blodcirkulationen, men har du inte tid att ta dig ut på en springrunda? Hopprep är en av de mest effektiva träningsformer du kan ägna dig åt! Du aktiverar både balansen och koordinationen men även hjärnan.

Välkommen in till Intersport i Västermalmsgallerian!

Publicerad: