Underhållning till dig som är hemma

Underhållning till dig som är hemma

Koppla av med en bok, lägg ett pussel eller ha en spelkväll med familjen. Allt detta och mycket mer hittar du hos Designtorget i Västermalmsgallerian. Här nedan har vi listat fem tips till dig som spenderar mycket tid hemma. Få dina varor hemlevererade från oss, redan idag! 

1. Fyra noveller från Novellix

Novellix ger ut små böcker i en fin presentask med en novell per bok som är lätta att plocka upp när läslusten infinner sig. Novellerna säljs som singlar eller förpackade i fina presentaskar, som utgår från olika teman. En ask fylld med berättelser är en annorlunda och uppskattad gåva som man gärna ger bort och älskar att få! 

Pris 185 kr 

2. Yatzy 

Yatzy PLAY - det klassiska sällskapsspelet från Printworks. Med den svenska designen är detta spel inte bara perfekt för att spela med. Det är också en interiör för ditt hem.

Pris 99 kr 

3. Röda tråden

Röda Tråden Mat är ett spel för hela familjen där det gäller att koppla ihop tio till synes udda fakta för att komma fram till den gemensamma nämnaren: en maträtt, en frukt, en grönsak eller ett köksredskap. 

Pris 150 kr 

4. Stockholmspussel 

Pussel är ett perfekt tidsfördriv. Här har du ett lagom knepigt pussel med Stockholmsmotiv, perfekt till utlandssvensken eller Sverigeälskaren! Pusslet innehåller 500 bitar.

Pris 175 kr 

5. Boken om jag

Den här boken handlar om jaget, en perfekt bok för den som vill finna sig själv och analysera historien men också blicka framåt. Svara på frågor som rör dina drömmar, värderingar, minnan, styrkor, vänner, hemligheter, idéer och mycket mer.

Pris 199 kr 

Läs mer om hur du beställer fri hemleverans från Västermalmsgallerian här.

Publicerad: