Västermalmstorsdag

Musik i Västermalmsgallerian

I år kan du lyssna på härlig musik från vår duktiga pianist som spelar sköna låtar på flygel mellan 15:00-18:00. I samband med det så bjuder vi också på något gott att dricka eller äta i våra stadsparks-barer.

Datum 2019

14 februari
11 april
9 maj
13 juni

Västermalmstorsdag

31 januari - Boosta kroppen och knoppen

På torsdag är det fokus på träning och hälsa och här pratar vi både kropp och knopp. I vår wellness-lounge bjuder Sanna Limell på hälsotips! Här kan ni få råd om små förändringar i vardagen som ger stora hälsofördelar. I vår hälsobar bjuds det på hälsosammare snacks och provsmakningar. Christian Myhre personlig Tränare och idrottsmassör pratar med er om välmående och hur man kan förebygga ont. Sats berättar om fördelarna att vara medlem hos dem. Ni har också chans att prova på jonglering, en konstform som är mycket bra för hälsan och stimulerar båda hjärnhalvorna samtidigt. Dessutom bra för axlar och stela nackar.
Läs mer om eventet.  

28 februari - Sportlov är även för vuxna!

Sportlov i stan och många vuxna jobbar på som vanligt men längtar tillbaks till loven då man kunde göra kul saker! För att även ni ska få lite kul så ställer vi ut 4 st. pingisbord runt om i VMG. Här kan ni få spela pingis antingen mot en kompis eller mot en av våra värdar i två av de bemannade stationerna.
Läs mer om eventet.

Publicerad: