Piano i västermalmsgallerian

BARNENS GALLERIA

Barnens Västermalmsgalleria

I hjärtat av Kungsholmen står barnen högst upp på Västermalmsgallerians lista! Hos oss hittar du allt för de små – allt från från regnkläder och kläder till leksaker och pyssel.

Barnkläder för alla väder och tillfällen

Polarn O. Pyret har i flera år rustat Kungsholmen med barnkläder inför förskolestart, regnrusk, vinter, kalas och badväder. Här hittar du barnkläder som håller för hela syskon- eller kompisskaran. Visste du att du kan lämna in era urväxta Polarn O. Pyret-plagg? Kläderna ska vara hela och rena och så får de en värdering i butiken – som tack får du tillgodo att handla nytt för när de gamla plaggen som säljs vidare. Sånt gillar vi!

 

H&M har i alla år klätt våra små i både de senaste trenderna och de skönaste basplaggen.
Med sitt breda sortiment hittar du här något för både den nyfödde och för den nyblivne tonåringen, och alla barn däremellan!

Babyrum i västermalmsgallerian

Leksaksbutiker och presenter för alla barn

Låt fantasin nå nya höjder vid ett besök hos World of Toys, här hittar du något för alla åldrar. Varning; det är svårt att få med sig barnen härifrån!

 

Danska designkedjan Flying Tiger Copenhagen har allt för kalaset, maskeraden och till pysslet. Till fördelaktiga priser kan du hitta annorlunda accessoarer, hobbyartiklar och mycket mer!

 

Teknikmagasinet har precis som namnet avslöjar ett brett utbud av teknik, men även innovativa spännande leksaker och prylar samt en hel del roliga spel.

 

Ett bästishalsband, matchande mor- och dotter-armband eller kanske barnens bokstäver på en berlock? Hos Edblad hittar du stilrena och uttrycksfulla smycken även till yngre besökare!

Barnens favoriter i Västermalmsgallerian