Sök inom

Sökresultat

 1. Musik i Västermalmsgallerian Event

  Måns, vår duktig pianist, kommer spela härliga kärlekslåtar vid flygeln mellan 15 och 18 - Kom förbi och önska din favorit! Vi bjuder dessutom på kallt alkoholfritt bubbel samt choklad och gelehjärtan för att fira Alla Hjärtans dag.

 2. Boosta kroppen och knoppen! Event

  På torsdag är det fokus på träning och hälsa och här pratar vi både kropp och knopp. I vår wellness-lounge bjuder Sanna Limell på hälsotips! Här kan ni få råd om små förändringar i vardagen som ger stora hälsofördelar. I vår hälsobar bjuds det på hälsosammare snacks och provsmakningar.

 3. Träffa Kotte & Mästaren Event

  Lördag 26 januari är alla barn och barnfamiljer välkomma till Västermalmsgallerian för att träffa Kotte & hans kompis Mästaren. Du kanske inte känner Kotte & Mästaren ännu? Men snart är de dina bästa vänner! Mellan 13:00 – 16:00 miglar de i hela gallerian och bjuder på pratstunder, idolkort, en ryggsäck (så långt lagret räcker). Vi ses!

 4. Luciatåg Event

  Njut av vacker sång när Lucia med följe sprider ljus i decembermörkret. Ta med barn, föräldrar, nära och kära till oss i Västermalmsgallerian.

 5. Cykelservice i Västermalmsgallerian Event

  Kom förbi och få hjälp med din cykel! Imorgon den 18:e oktober kommer Simon på Örby Cykelservice till Västermalmsgallerian med sin lilla mobila cykelverkstad mellan 15-19. Han hjälper dig att byta till vinterdäck och justera mindre saker på din cykel. Välkommen!

 6. Här är hundar extra välkomna! Event

  Vi siktar på att bli Stockholms hund- och människovänligaste galleria. Här är alla hundar och deras människor varmt välkomna för shopping, inspiration, fika eller lunch. För de fyrbenta finns även en mysig hundlounge där de kan vila oc…