Sök inom

Sökresultat

 1. Vagabond – Store Happening Event

  Imorgon fredag 20:e september mellan kl. 10–20 erbjuder Vagabond 20% rabatt på hela sortimentet. Välkommen! 

 2. Block House Party Event

  På torsdag mellan 15.00 – 18.00 öppnar Västermalmsgallerian upp för ett Block House Party med fina erbjudanden och godsaker för alla smaker.

 3. Träffa Kotte & Mästaren Event

  Lördag 27 april är alla barn och barnfamiljer välkomma till Västermalmsgallerian för att träffa Kotte & hans kompis Mästaren. Mellan 13:00 – 16:00 minglar de i hela gallerian och bjuder på pratstunder, idolkort, en ryggsäck (så långt lagret räcker). Vi ses!

 4. Kryddväxter Event

  Lär er plantera och tävla om kryddsticklingar att ta med hem. Välkommen på kryddverkstad 27–28 april!

 5. Lökväxter Event

  Lär dig mer om lökväxter, mångfald och hur du planterar. Välkommen på lökplantering 13-14 april!

 6. Balkongodling Event

  Fixa, plantera och få med frösådd hem. Välkommen på växtverkstad 6–7 april! 

 7. Kotte & Mästaren - Planteringsskola Event

  På lördag ordnar vi en planteringsskola för alla barn mellan kl.13-16 med besök av Kotte & Mästaren samt Herr Trädgård. Här kan barnen själva plantera sitt lilla frö och ta med sig sin planta hem för att se den växa under våren!

 8. Gratis blodsockerkontroll Event

  Vi är jätteglada över att välkomna Diabetes Wellness Sverige till oss i Västermalmsgallerian. På onsdag den 6e mars kommer de och erbjuder alla en gratis blodsockerkontroll. De kommer stå vid apoteket på nedre plan från kl. 11 till 16.

 9. Sportlov är även för vuxna! Event

  Dags att locka fram känslan av svunna sportlov! Kom till Västermalmsgallerian och spela pingis nu på torsdag mellan 15-18. Du kan antingen ta med en värdig motståndare eller spela mot våra värdar.

 10. Musik i Västermalmsgallerian Event

  Måns, vår duktig pianist, kommer spela härliga kärlekslåtar vid flygeln mellan 15 och 18 - Kom förbi och önska din favorit! Vi bjuder dessutom på kallt alkoholfritt bubbel samt choklad och gelehjärtan för att fira Alla Hjärtans dag.