Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Gratis paketinslagning Event

  Förbered julen som aldrig förr. Tid finns i Västermalmsgallerian. Fram till den 23:e december slår vi in dina julklappar gratis, välkommen till vår inslagningsstation!

 2. Missa inte Kotte & Mästarens sista besök i år! Event

  Missa inte Kotte & Mästarens sista besök i år!

 3. Kotte & Mästaren firar Halloween! Event

  Missa inte Kotte & Mästarens speciella besök inför Halloween lördag den 26:e oktober mellan 13 och 16.

 4. Vagabond – Store Happening Event

  Imorgon fredag 20:e september mellan kl. 10–20 erbjuder Vagabond 20% rabatt på hela sortimentet. Välkommen! 

 5. Block House Party Event

  På torsdag mellan 15.00 – 18.00 öppnar Västermalmsgallerian upp för ett Block House Party med fina erbjudanden och godsaker för alla smaker.

 6. Träffa Kotte & Mästaren Event

  Lördag 27 april är alla barn och barnfamiljer välkomma till Västermalmsgallerian för att träffa Kotte & hans kompis Mästaren. Mellan 13:00 – 16:00 minglar de i hela gallerian och bjuder på pratstunder, idolkort, en ryggsäck (så långt lagret räcker). Vi ses!

 7. Kryddväxter Event

  Lär er plantera och tävla om kryddsticklingar att ta med hem. Välkommen på kryddverkstad 27–28 april!

 8. Lökväxter Event

  Lär dig mer om lökväxter, mångfald och hur du planterar. Välkommen på lökplantering 13-14 april!

 9. Balkongodling Event

  Fixa, plantera och få med frösådd hem. Välkommen på växtverkstad 6–7 april! 

 10. Kotte & Mästaren - Planteringsskola Event

  På lördag ordnar vi en planteringsskola för alla barn mellan kl.13-16 med besök av Kotte & Mästaren samt Herr Trädgård. Här kan barnen själva plantera sitt lilla frö och ta med sig sin planta hem för att se den växa under våren!

 11. Gratis blodsockerkontroll Event

  Vi är jätteglada över att välkomna Diabetes Wellness Sverige till oss i Västermalmsgallerian. På onsdag den 6e mars kommer de och erbjuder alla en gratis blodsockerkontroll. De kommer stå vid apoteket på nedre plan från kl. 11 till 16.

 12. Sportlov är även för vuxna! Event

  Dags att locka fram känslan av svunna sportlov! Kom till Västermalmsgallerian och spela pingis nu på torsdag mellan 15-18. Du kan antingen ta med en värdig motståndare eller spela mot våra värdar.

 13. Musik i Västermalmsgallerian Event

  Måns, vår duktig pianist, kommer spela härliga kärlekslåtar vid flygeln mellan 15 och 18 - Kom förbi och önska din favorit! Vi bjuder dessutom på kallt alkoholfritt bubbel samt choklad och gelehjärtan för att fira Alla Hjärtans dag.

 14. Boosta kroppen och knoppen! Event

  På torsdag är det fokus på träning och hälsa och här pratar vi både kropp och knopp. I vår wellness-lounge bjuder Sanna Limell på hälsotips! Här kan ni få råd om små förändringar i vardagen som ger stora hälsofördelar. I vår hälsobar bjuds det på hälsosammare snacks och provsmakningar.

 15. Luciatåg Event

  Njut av vacker sång när Lucia med följe sprider ljus i decembermörkret. Ta med barn, föräldrar, nära och kära till oss i Västermalmsgallerian.

 16. Cykelservice i Västermalmsgallerian Event

  Kom förbi och få hjälp med din cykel! Imorgon den 18:e oktober kommer Simon på Örby Cykelservice till Västermalmsgallerian med sin lilla mobila cykelverkstad mellan 15-19. Han hjälper dig att byta till vinterdäck och justera mindre saker på din cykel. Välkommen!

 17. Här är hundar extra välkomna! Event

  Vi siktar på att bli Stockholms hund- och människovänligaste galleria. Här är alla hundar och deras människor varmt välkomna för shopping, inspiration, fika eller lunch. För de fyrbenta finns även en mysig hundlounge där de kan vila oc…