Sök inom

 • Alla
 • Aktuellt (0)
 • Event (0)
 • Utbud (5)

Sökresultat

 1. Bastard Burgers restaurang

  Här serveras prisbelönta burgare och Sveriges största veganska utbud. Vi serverar streetfood med inspiration från New York och kvalitetskött från Sverige. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Entré till Bastard Burgers hittar du i korsningen Fridhemsgatan/Fleminggatan. Välkommen till Bastard Burgers i Västermalmsgallerian!

 2. Joe & The Juice restaurang

  Om du gillar juice så har du kommit till rätt ställe. På Joe & the Juice kan du få härliga drycker, smarriga mackor och en soft stund i en skön miljö.

 3. Le Bistro restaurang

  När du vill ha det lite lyxigt men ändå avslappnat – då är Le Bistro definitivt värd en omväg. Välkommen.

 4. Panini Internazionale restaurang

  Panini Internazionale är en snabbmatskedja som serverar hälsosamma måltider på råvaror av hög kvalitet. Företaget arbetar för en måltidskultur som passar in i livspusslet och samtidigt månar både om gästernas smakupplevelser och deras hälsa. På Panini Internazionale finns frukost, lunch och cirka tio olika middagsrätter att ta med.

 5. Sushi Yama restaurang

  Vi serverar sushi och andra rätter från det japanska köket. Njut av maten på plats eller ta den med dig hem. Välkommen till Sushi Yama!