Sök inom

Sökresultat

 1. Barber and Friends skönhet

  Så mycket mer än en barbershop Barber and Friends är mer än bara en barbershop i världsklass. Här kan du, förutom allt vad en klassisk barbershop har att erbjuda, exempelvis njuta av något lättare att äta och dricka eller varför inte u…

 2. Dashl skönhet

  Beauty Bar by Dashl på H&M Expert-stylister och skonsamma behandlingar med lång hållbarhet för naglar, bryn och fransar. Dashl grundades av två kvinnliga entreprenörer med visionen att digitalisera och utmana skönhetsbranschen och göra…

 3. Five Five Nails skönhet

  Five Five Nails ingår i ett amerikanskt butikskoncept med fler än 700 salonger världen över. I Sverige är man en av de snabbast växande nagelvårdskedjorna och här hittar du alltid det senaste inom nagelvård, till ett bra pris.

 4. Hair Lounge skönhet

  Välkomna till vår salong i Västermalmsgallerian! Du hittar oss på mellanplanet bredvid Twilfit och vi har drop in-tider varje dag.

 5. KICKS skönhet

  Experter på skönhet KICKS är Nordens ledande skönhetskedja. Här hittar du makeup, hudvård, doft och hårvård från ett stort utbud av olika varumärken. Våra skönhetsexperter, utbildade makeupartister och hudterapeuter är alltid redo att…

 6. Rapide Brow & Lash Bar skönhet

  Rapide Brow & Lash Bar grundades 2013 och är idag ett av de ledande företagen inom skönhet i Sverige. Vi erbjuder behandlingar och produkter speciellt framtagna för dina ögonbryn och fransar.

 7. Rituals skönhet

  Välkommen till holländska Rituals i Västermalmsgallerian. Det är ett unikt koncept bestående av hemartiklar, hud- och kroppsvård, makeup samt groomingprodukter.

 8. The Body Shop skönhet

  The Body Shop är det ursprungliga etiskt medvetna kosmetikaföretaget. Vi letar ständigt i jordens alla hörn efter de allra bästa ingredienserna som naturen kan erbjuda, och ger dig produkter som laddats fulla med vårdande egenskaper för att lyfta fram just din naturliga skönhet och på så sätt uttrycka din unika personlighet.