Hälsosamma luncher på Kungsholmen

BunBun Lunch kungsholmen

Är du sugen på en nyttig och näringsrik lunch? I Västermalmsgallerian finns flera goda och hälsosamma alternativ.

God och mättande sallad på Panini Kungsholmen

På Panini finns sallader för alla smaker. Välj mellan en kycklingsallad, asiatisk nudelsallad med räkor eller italiensk pastasallad med mozzarella och pesto. Eller testa någon av deras andra supergoda sallader. Perfekt att ta med sig till kontoret eller hem till lunchen. Utöver sallad finns flera andra matiga rätter som kan värmas upp. Alltid fräscht och vällagat.

Smoothies och goda mackor till lunch

Joe and The Juice erbjuder flera goda och hälsosamma alternativ till lunch. Matiga mackor och färskpressad juice av fräscha frukter och grönsaker. Ett bra alternativ för dig som vill äta gott, snabbt och mättande till lunch.

 

Asiatisk nyttig lunch på Kungsholmen

Är du sugen på smakrik asiatisk mat får du inte missa Bun Bun i Västermalmsgallerian på Kungsholmen. Här kan du äta goda bowls med näringsrika grönsaker och mättande protein. Med ditt val av bas bestående av sallad, ris eller risnudlar kan du komponera en näringsrik och god lunch som gör gott för kroppen.

 

Eller varför inte besöka Sushi Yama för god sashimi eller sushi. På Sushi Yama är all fisk och skaldjur ASC- och MSC-certifierade. Missa heller inte att testa en god bowl med fisk, kött eller veganskt alternativ.

Hälsosam lunch på Le Bistro

På Le Bistro serveras förutom dagens lunch även flera goda sallader som till exempel chèvresallad eller ceasarsallad. Varje dag finns även dagens soppa som ett gott och mättande alternativ.