Om oss

Fråga dig själv: ”vad händer – egentligen – om jag missar nästa buss eller tunnelbana? Är det verkligen någon som blir lidande om jag istället tar det lite lugnare, låter pulsen sjunka och skämmer bort mig själv med något nytt magasin till hemresan eller kanske ett fång tulpaner till hemmet? Skulle inte mina kollegor tycka det var okej om jag kom 5 minuter senare men med finkaffe och färska bullar till alla?”

Det går alltid en ny buss eller tunnelbana om bara några minuter så stressa mindre och använd din tid klokare. Ta en liten omväg och stanna upp hos oss en liten stund.

Givetvis surfar du kostnadsfritt och obegränsat med Västermalmsgallerians trådlösa Wi-Fi.

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 39 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Genom att utveckla och förvalta våra kontor, handelsplatser och kvarteren runtomkring bidrar vi till en levande och attraktiv stad. AMF Fastigheter är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF. Fastighetsportföljen som AMF Fastigheter förvaltar har idag ett marknadsvärde om drygt 46 miljarder kronor. Läs mer på www.amffastigheter.se.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.
Läs om vår integritetspolicy här.