BonBot - Robotcaféet som tar caféupplevelsen till nya höjder

Glassrobot BonBot i Västermalmsgallerian

Västermalmsgallerian är stolta över att välkomna robotcaféet BonBot till handelsplatsen. BonBot är en pionjär inom robotservering och kombinerar teknisk innovation med kreativitet och glass av högsta kvalitet för att skapa en, i ordets rätta bemärkelse, unik caféupplevelse.

Hur går det till?

Gästerna på BonBot använder BonBots app, där de väljer bland smaker och tillbehör för att få precis den glass de vill ha. Sedan får de se en robotarm göra i ordning beställningen snabbt och precist – bara det en upplevelse.

 

Glassen har tagits fram tillsammans med Hans Berg, tidigare guldmedaljör i glass-SM, och är omsorgsfullt tillagad från grunden med bra råvaror.

BonBot är ett banbrytande och kul koncept som vi tror kommer fascinera våra besökare. Vi bjuder in alla nyfikna själar i sommar för en annorlunda glassupplevelse med smak av framtiden.

Tobias Edberg
Fastighetschef på Västermalmsgallerian
Glass av högsta kvalitet från BonBot i Västermalmsgallerian

Om BonBot

Bakom BonBot står Candy Crush-utvecklaren Kings medgrundare Thomas Hartwig samt de tidigare medarbetarna Levina Persson, Driss Louriagli och Jonas Olofsson.

 

BonBot öppnar i Västermalmsgallerian den 5 juli och finns på plats till i höst. Välkomna till en annorlunda caféupplevelse med smak av framtiden!

Livliga Västermalmsgallerian är en perfekt plats för oss att förverkliga vår vision och forma framtidens cafékultur. Vi vill inspirera och överraska våra gäster med innovativa smaker och en upplevelse som skapar minnesvärda stunder.

Levina Persson
BonBot