Sök inom

Sökresultat

 1. Offentlig konst på Kungsholmen Aktuellt

  Har du missat våra konstutställningar i Västermalmsgalleriet? Ingen fara, det finns konst överallt på Kungsholmen! Vi har samlat ett flertal i listan här.

 2. Pop-up konstmarknad i Västermalmsgallerian Aktuellt

  Ed.art öppnar en pop-up konstmarknad i Västermalmgallerian Mellan torsdag 10:e och söndag 13:e oktober öppnar vi tillsammans med Ed.art en pop-up konstmarknad. Ed. art är en webbshop för nordisk konst där alla kan köpa konst av några a…

 3. Västermalmsgalleriet Aktuellt

  Kungsholmsborna längtar efter mer kultur. Därför öppnar vi nu Västermalmsgalleriet, ett pop-up galleri kurerat av Jeanette Steinsland, mitt i Västermalmsgallerian. Pop up-utställningen kommer ha öppet under torsdag till söndag i 2 veckor mellan den 26-29/9 & 3-6/10. Välkommen!

 4. Mer kultur till Kungsholmen! Aktuellt

  Vi öppnar Västermalmsgalleriet, en pop up-utställning med både äldre och samtida konst i Västermalmsgallerian. Under två veckor mellan torsdag till söndag (26-29/9 & 3-6/10) kommer besökarna kunna ta del av skulpturer, målningar och illustrationer.

 5. Allt om 12 Broar Aktuellt

  Konstringen 12 Broar är en en ideell konstförening som har för gemensamt att sätta Kungsholmen på Konstkartan.

 6. Konstrundan stannar i Västermalmsgallerian Aktuellt

  För fjärde året i rad arrangerar 12 broar Konstrundan på Kungsholmen. Under två dagar lördag 21/9 och söndag 22/9 ställer 23 konstnärer och konsthantverkare ut sina verk runt omkring på Kungsholmen.

 7. Vi förlänger öppettiderna! Aktuellt

  För att kunna passa bättre in i ditt liv har vi nu öppet en timme längre. Till 20:00 på vardagar och 18:00 på helger. Vi har även byggt upp en meditationshörna, ett minispa och fyllt en höstgarderob att inspireras av.

 8. Varsågod, en timme till! Aktuellt

  Från och med den 2 september kommer vi att ha öppet en timme till. Det firar vi med att ta det riktigt lugnt! Vi har byggt en meditationshörna, ett minispa och fyllt en höstgarderob att inspireras av.

 9. Badplatser på Kungsholmen Aktuellt

  Efter regniga sommardagar är solen äntligen tillbaka i Stockholm. Planera en eftermiddag i solen på en av Kungsholmens fina badplatser. Läs om våra bästa badplatser på Kungsholmen!

 10. Välkommen till vår barnlounge! Aktuellt

  Har du svårt att underhålla barnen när det regnar utomhus? Kom förbi och låt barnen leka i vår barnlounge!