Sök inom

Sökresultat

 1. Julen i Västermalmsgallerian Aktuellt

  Välkommen in till Västermalmsgallerian i jul! Julklappsshoppingen hinns med, vi har öppet till kl 20 på vardagar och 18 på helger. För att du ska kunna göra allt du vill och måste inför julen. Välkommen in!

 2. Äntligen jul hos Crepson Aktuellt

  Nu lanserar Crepson fyra nya produkter på sin meny i sann julanda, både mer matiga galetter och söta crêpes finns nu att testa i Västermalmsgallerian!

 3. Julen har kommit till World of toys Aktuellt

  Kom förbi leksaksbutiken i Västermalmsgallerian för att ta del av det fina skyltfönstret och hitta julklappar till dina nära och kära. Välkommen till World of Toys!

 4. Black Friday har startat i Västermalmsgallerian! Aktuellt

  Black Friday har startat i Västermalmsgallerian! Vill du börja julhandla eller bara köpa dig själv fina presenter så är detta tillfälle perfekt! Våra butiker har superfina erbjudanden under hela helgen. Välkommen in!

 5. Julkalender på Instagram Aktuellt

  Varje dag fram till jul öppnar vi en lucka i vår julkalender på Instagram! Då har du chansen att vinna fina priser från butikerna i Västermalmsgallerian. Svara på dagens fråga, så är du med och tävlar.

 6. Välkommen Telia! Aktuellt

  Vi är väldigt glada att välkomna Telia hos oss i Västermalmsgallerian! Du är välkommen på öppningshelgen 22-24 november på nedre plan med bra erbjudanden och roliga give-aways!

 7. Fira jul med Granit! Aktuellt

  Vi fick en rundtur på Granit i Västermalmsgallerian för att spana in årets mest populära julinredning. Granit fokuserar på att tillverka produkter utan kemikalier och under bra arbetsförhållanden som är extra fina att ge bort. Vi fick även tips på tre populära nyheter som finns i butik nu! 

 8. Välkommen Calzedonia! Aktuellt

  Lördagen 26 oktober öppnar det italienska varumärket Calzedonia en ny butik hos oss i Västermalmsgallerian där de kommer erbjuda badkläder, strumpor och strumpbyxor.

 9. Offentlig konst på Kungsholmen Aktuellt

  Har du missat våra konstutställningar i Västermalmsgalleriet? Ingen fara, det finns konst överallt på Kungsholmen! Vi har samlat ett flertal i listan här.

 10. Pop-up konstmarknad i Västermalmsgallerian Aktuellt

  Ed.art öppnar en pop-up konstmarknad i Västermalmgallerian Mellan torsdag 10:e och söndag 13:e oktober öppnar vi tillsammans med Ed.art en pop-up konstmarknad. Ed. art är en webbshop för nordisk konst där alla kan köpa konst av några a…