Calzedonia kungsholmen, finns i Västermalmsgallerian.

KLÄDER & MODE

Våra besökares smak är precis lika varierad som vårt utbud, vilket vi är mycket stolta över.
I Västermalmsgallerian kan du hitta allt från kalsonger till mössor, premium second hand funktionsplagg till pyjamas i silke. Här hittar du kanske Kungsholmens bästa shopping samlat under ett och samma tak.

Stilsäkra klädbutiker på Kungsholmen

H&M är ett säkert kort både när du letar festklänning eller nytt set till yogan. På H&M hittar du alltifrån klassiska plagg till de senaste trenderna. Med ett brett basutbud så finns det garanterat något för alla – barn som vuxna. Är du på jakt efter nya märkesplagg hittar du skandinaviska influenser som passar alla på Sveriges största märkeskedja MQ Marqet. Här hittar du kläder för både dam och herr från välkända och populära varumärken!

Stort utbud av underkläder

Vi önskar våra besökare bara det bästa, och vad passar då bättre än fina kvalitéer närmast kroppen. Vad sägs om italienska underkläder och nattplagg hos Intimissimi, i elegant design för kvinnor och män.

 

På tal om italienska underkläder, Calzedonias populära strumpbyxor till både kvinnor och barn är perfekta både till vardags och fest, här finns även strumpor och badkläder med hög modegrad och innovativa material, för män och kvinnor.

 

Inne hos Twilfit står specialister på underkläder redo att hjälpa dig, och erbjuder plagg av hög kvalitet, optimal passform samt lång hållbarhet.

Västermalmsgallerians bästa skoaffär

Skor till kvällens kalas eller morgondagens löprunda? Hos Scorett hittar du det och mycket mer, med varumärken som Gant, Adidas, Nike och Ralph Lauren för att nämna några.

 

Här hittar du ett attraktivt sortiment med hög kvalitet och till bra priser.

Underkläder från Intimissimi på Kungsholmen

Second hand-butik på Kungsholmen

Sport, outdoor och träning är idag populärare än någonsin. Grundarna av Re-adventure har viljan att bidra till en hållbar konsumtion och ett cirkulärt tänk kring användningen av dessa plagg, som idag används alldeles för få gånger. Re-adventure fokuserar på att sälja premium second hand funktions- och outdoorprodukter i sin butik och online. Bra för både hälsa, miljö och plånbok!

återbruk hos polarn och pyret.