Nu öppnar H&M efter renoveringen – med nytt utbud

H&M Västermalmsgallerian

Nu öppnar H&M i Västermalmsgallerian efter renoveringen. Den nya butiken får en ny och uppdaterad känsla och sortimentet utökas med en H&M Home-avdelning.

Den 28 mars öppnar H&M:s nya butik i Västermalmsgallerian. I butiken kommer du att hitta kläder för dam, herr och barn samt utvald inredning från H&M Home.

 

– Vi har skapat en butik med fokus på utbud, service och inspiration. Hit ska du kunna gå för att hitta något till festen, middagsbjudningen eller för nöje, säger Louise Ödéen, Press Officer på H&M.

H&M Home på Kungsholmen

Sortimentet är anpassat för att passa Västermalmsgallerians besökare. Utöver nyheten H&M Home kommer den nya butiken att erbjuda ett bredare utbud av damkläder och kläder från fashion-sortimentet, än tidigare.

En inspirerande shoppingupplevelse

Butiken är uppdaterad med fräsch inredning och får en helt ny provrumsupplevelse.

 

– Vi har fokuserat på att uppdatera butiken hållbart, utan att kompromissa med kundupplevelsen. Vi är väldigt stolta över vår nya skärm, hela 3×3 meter, som ständigt inspirerar med nytt content, säger Louise Ödéen.

 

I butiken kommer du dessutom att hitta ett click and collect-skåp och nya självscanningskassor, för en smidigare shoppingupplevelse.

 

Varmt välkommen till nya H&M i Västermalmsgallerian!