Prisvärda restauranger på Kungsholmen

Take away kungsholmen från bastard burgers

Är du på jakt efter en prisvärd restaurang på Kungsholmen är du välkommen till Västermalmsgallerians restauranger. Här finns något för alla smaker, oavsett om du ska på middag med vänner, kollegor eller familj.

Italiensk prisvärd middag eller lunch

På The Italian Cousins hittar du mat från Reggio Emilia i norra Italien. Klassiska rätter som pizza al taglio, pasta och sallader finns på menyn. Dessutom finns ett stort utbud av italienska viner och snacks till aperitivon. Restaurangen i Västermalmsgallerian har 50 sittplatser och det går bra att boka bord eller droppa in spontant.

mat på Italian Cousins kungsholmen
Iltalian cousins kungsholmen

Asiatisk middag på Kungsholmen

Är du sugen på fräsch asiatisk mat hittar du den i Västermalmsgallerian. BunBun serverar asian fusion med utgångspunkt i det vietnamesiska köket. Här kan du komponera din egen rätt efter tycke och smak eller välja någon av de färdigkomponerade rätterna. En stor favorit bland gästerna är vietnamesiska tacos som går hem hos alla.

På klassiska Sushi Yama finns sushi och andra klassiska japanska rätter som yakiniku och yakitori. Alltid fräscht och nylagat. Slå dig ned på restaurangen eller ta med dig maten hem.

BunBun lunch

Prisvärd middag för hela familjen

Är du sugen på Stockholms godaste hamburgare finns den på Bastard Burgers i Västermalmsgallerian. Välj mellan svenskt kvalitetskött eller det stora utbudet av veganska burgare. Här hittar du även en riktigt bra barnmeny med nuggets, burgare, pannkakor och mycket mer som barnen gillar.

Hamburgare från Bastard burger på kungsholmen