Paket inslaget i västermalmsgallerian

Jul hos oss

Fixa julen på din sida av stan. Hos oss i Västermalmsgallerian hittar du allt som behövs inför festligheterna. Från klappar till pynt och mat. Mellan den 4 och 24 december har vi klätt in Västermalmsgallerian i julskrud och arrangerar flera aktiviteter för att komma i stämning.

Kungsholmens juligaste skyltfönster

Ni har säkert sett, eller hört talas om, den blinkande, färgglada och maxade balkongen på Sankt Eriksgatan kring jul. Patrik som ligger bakom balkongen och instagramkontot @Julballen har i år pyntat Västermalmsgallerians skyltfönster på Fleminggatan. Från och med den 24 november klockan 16 kan alla komma och titta på skyltningen som är pyntad enligt devisen “more is more”. Vid avtäckningen bjuder vi på varm glögg för en riktigt trevlig eftermiddag.

Paketinslagning 15-23 december

Få dina paket inslagna i fint papper, presentband och etikett. Mellan den 15 och 23 december erbjuder vi gratis paketinslagning för alla som handlar i Västermalmsgallerian. Presentinslagningen är öppen på vardagar mellan klockan 11-20 och helger mellan klockan 11-17.

Kom och smaka på julen

Kom i julstämning i Västermalmsgallerian. Den 15 och 16 december från klockan 15 bjuder vi in till julmys. Kom och ta del av vårt shoppingutbud och smaka på goda snacks från flera av våra restauranger. Dessutom kommer ni att kunna njuta av underhållning som sätter stämning och atmosfär!

 

Från en kungsholmare till er alla önskar vi en riktigt god jul!