Fin till festen – fixa naglarna hos oss

Västermalmsgallerian här kan du fixa naglarna

Röda naglar är en given klassiker runt jul. Men kanske är det dags att testa något nytt i år? Passa på att fixa dina naglar i Västermalmsgallerian inför jul och nyår.

December är här och julmiddagarna, glöggfesterna och adventsmys avlöser varandra. Samtidigt som många har extra mycket att göra runt jul kan det vara härligt att koppla av en stund och göra något mysigt bara för dig.

 

Fina naglar är den absolut bästa accessoaren som piggar upp vilken outfit som helst. I Västermalmsgallerian kan du fixa naglarna både hos Dashl och Five Five Nails. Salongerna erbjuder ett brett utbud av nagelbehandlingar som gör dina naglar riktigt festfina.

Trendiga neutrala naglar

Inom modet ser vi mer av det neutrala, även kallat ”quiet luxury”. Trenden innebär att kläderna gärna får gå i stilrena och dämpade nyanser. Den estetiken speglar även av sig i årets nageltrender. Naturliga färger eller mörkt röda toner är något att satsa på om du vill vara riktigt trendsäker.

Västermalmsgallerian här kan du fixa naglarna
Naglar med festligt lack

Maxa manikyren och pedikyren med glitter och metallic

Men likväl som det neutrala är på tapeten just nu är jul och nyår verkligen en tid att piffa lite extra. Glitter, rött, guld och olika mönster på naglarna är alltid rätt för säsongen. Och glöm inte att piffa till dina fötter med en pedikyr. Passa på att boka din tid på någon av våra nagelsalonger för riktigt festfina händer och fötter.